maart 11, 2016

Team

Deze Stroom Meter App is ontwikkeld door:

David Broad van www.doradasoftware.com en Arno Vlooswijk van www.worldofwarmth.com

screenshot_energiemeter_app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Deze app is ontwikkeld door Dorada Software & World of Warmth. Dorada Software en World of Warmth hechten groot belang aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van deze mobiele applicatie. We kunnen echter niet garanderen dat de metingen altijd foutloos zijn en exact kloppen. Stroomverbruik is dynamisch en een momentopname. De app geeft een indicatie van het stroomverbruik. Er kunnen echter verschillen en afwijkingen optreden als gevolg van niet te voorziene omstandigheden of niet betrouwbare metingen. Bijvoorbeeld als gedurende een meting niet alle LED-signalen of rotaties opeenvolgend geregistreerd worden. De app is ontwikkeld voor huishoudelijk gebruik. De applicatie werkt offline, er worden geen meetdata verzonden.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de metingen die met deze applicatie gedaan worden.

Kijk op de website www.stroommeterapp.nl of www.powermeterapp.com voor meer achtergronden en toepassingen. Nadere informatie is te verkrijgen bij ontwikkelaar World of Warmth, Arno Vlooswijk, info@nutscode.nl.